torstai 27. toukokuuta 2010

Kevään viimeinen SNY-paketti

Voi surku ja kurjuus! Nyt on kevään SNY-kierros ohi. Olisi tätä jatkanut pitempäänkin. :) Ensikertalaiselle kokemus oli enemmän kuin mieluinen, siitä suuri kiitos salaiselle ystävälleni, Suonalle.

Valitettavasti muuton takia on piuhat hieman hukassa ja solmussa, joten en saa nyt kuvaa lisättyä, mutta päivitän kuvan tänne heti, kun laatikoiden uumenista tarpeelliset tarvikkeet löytyvät. :)

Viimeinen paketti oli rakennettu tuli-teeman ympärille. Paketti sisälsi kaksi eri punaisen sävyistä Rowanin lankaa (i-h-a-n-i-a!), punaisia tuikkuja sekä Reilun kaupan mustapippuria ja 4-pippuria. (Sopii muuten hyvin tällaiselle pippurin suurkuluttajalle, miten osuikin taas nappiin!) Kivenä oli tällä kertaa karneoli ja toki mukana oli myös tietoa kivestä ja tulesta elementtinä. Tämä olikin elementeistä suosikkini. Horoskooppinikin kanssa sattui hyvin yksin, leijona kun olen.

Odottelen jo innolla syksyn kierrosta. Ja käyn taatusti kurkkimassa Suonan kuulumisia blogista. Kiitos vielä kerran kuluneesta keväästä!