tiistai 27. elokuuta 2013

Homma hanskassa

"Neulon nyhrään syherrän syhrään ja kaikki on hallinnassa..."
Tähän korttiin on helppo samaistua. Kiitokset salaiselle ystävälle päivän piristyksestä!



perjantai 23. elokuuta 2013

Emmää koskaan mitään voita, mutta kuitenkin...

... osallistuin arvontaan Sateenkaaria ja serpentiiniä -blogissa. Arvontaan pääset osallistumaan tästä.

tiistai 13. elokuuta 2013

Kirjaston antimia

Käyn kirjastossa todella harvoin, sillä en ikinä muista palauttaa kirjoja ajoissa, joten kirjaston käyttäminen tulee yllättävän kalliiksi. Nyt kävin kuitenkin pikaisesti pyörähtämässä käsityökirjahyllyllä (ei olis pitänyt) ja tokihan sieltä sitten tarttui pari kirjaa mukaan.

Ensinnäkin tämä Patalappuja à la carte... En ole koskaan ollut mikään patalappuihminen, mutta noiden kuvien jälkeen on pakko kokeilla. Kai niitä voi sitten vaikka tyrkkiä lahjaksi. :p

Toiseksi sorruin Cookie A:n sukkakirjaan Sukkia. Rakkaudella. Sukkakirjat ovat yksi mun heikkouksista ja tästäkin kirjasta löytyi useampi testattavaksi päätyvä ohje. Ihan kuin mulla ei olis jo valtavaa pinoa tulostettuja ohjeita laatikossa (ostin ihan mapin niitä varten, mutta vielä ovat suloisessa sekamelskassa...), laatikollista käsityölehtiä ja useampi käsityökirja. Voi olla, että tämän kirjan haluan hankkia itselleni. Tulee varmaan halvemmaksi niin. ;)

lauantai 10. elokuuta 2013

Mustan kissan sukat

Helteisestä elokuusta huolimatta talvi lähestyy ja tytölle on kaikki viime talven villasukat jääneet pieniksi. Ihastuin Viirukissan väkerryksiä -blogin kissasukan ohjeeseen ja käytin mallia tytön sukissa. Lankana Novitan Wool (punainen) ja Nalle (musta), puikot  3 mm.


Seuraavaksi siirryn pipojen kimppuun. :)

tiistai 6. elokuuta 2013

Liian monta ideaa ja liian vähän aikaa

Ihania neuleohjeita tuntuu tulevan eteen jatkuvalla syötöllä. Tällä hetkellä on puikoilla tytölle kissasukat (kuva tulee, jahka työ valmistuu) ja muutakin talviasustetta pitäisi tehdä. Ravelrysta löysin ihanan Wurm-pipon ohjeen. Tällä mallilla ajattelin tehdä sekä itselle että tytölle talveksi pipot. Jospa saisi jämälankoja upotettua tähän projektiin. Kun vain olisi aikaa...